TOTA CLASSE DE MELMELADES AL MICRO ONES
Ingredients:
- ½ k de fruita (la que sigui)
- 350 g de sucre
– el suc d'una llimona.
Passa-ho tot per el mini pimmer, i posar-ho al microones, 10 minuts a potència màxima.
Remenar i tornar a posar al microones 6 o 7 minuts més a potència més baixa.
Es té de posar en un recipient que sigui bastant alt, perquè no besi.
Posar-ho en pots, i un cop fred tapar i fer bullir al bany maria per espai de 20 minuts. D’aquesta manera pot durar al menys dos anys.
EXEMPLE
Ingredients:
- una albergínia grossa
- 300 g. de sucre
– el suc d’una llimona.
Rentar l’albergínia i fer-la a trossos amb pell. Triturar-la amb el sucre i el suc de mitja llimona.
Posa-ho al microones 10 minuts a màxima potència, remenar bé amb una cullera de fusta, i posar-li 7 minuts més.
Passat aquest temps traureu, i posar-hi el suc de l’altre mitja llimona, remenar, i ja es pot posar als pots. Un cop freda, tapar, i fer-la bullir amb els pots al bany maria durant 25 minuts. Es guardarà 2 anys o més.
Aquesta recepta és vàlida, per totes les fruites, la de tòmàquet queda molt bona, i serveix per possar a les amanides, si agrada el contrast del dolç. A la de prunes com tenen més suc, i poso 1/2 poma, perquè així la pectina, l'espesseix una miqueta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada