VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 5 d’agost del 2011

MELMELADADES





TOTA CLASSE DE MELMELADES AL MICRO ONES
Ingredients:

- ½ k de fruita (la que sigui)

- 350 g de sucre

– el suc d'una llimona.

Passa-ho tot per el mini pimmer, i posar-ho al microones, 10 minuts a potència màxima.

Remenar i tornar a posar al microones 6 o 7 minuts més a potència més baixa.
Es té de posar en un recipient que sigui bastant alt, perquè no besi.

Posar-ho en pots, i un cop fred tapar i fer bullir al bany maria per espai de 20 minuts. D’aquesta manera pot durar al menys dos anys.

EXEMPLE

Ingredients:

- una albergínia grossa

- 300 g. de sucre

– el suc d’una llimona.

Rentar l’albergínia i fer-la a trossos amb pell. Triturar-la amb el sucre i el suc de mitja llimona.

Posa-ho al microones 10 minuts a màxima potència, remenar bé amb una cullera de fusta, i posar-li 7 minuts més.

Passat aquest temps traureu, i posar-hi el suc de l’altre mitja llimona, remenar, i ja es pot posar als pots. Un cop freda, tapar, i fer-la bullir amb els pots al bany maria durant 25 minuts. Es guardarà 2 anys o més.

Aquesta recepta és vàlida, per totes les fruites, la de tòmàquet queda molt bona, i serveix per possar a les amanides, si agrada el contrast del dolç. A la de prunes com tenen més suc, i poso 1/2 poma, perquè així la pectina, l'espesseix una miqueta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada