Ingredients.
- 6 talls de salmó
- 1 ampolla de crema de llet
- una copa de cava (si en aquell moment no tenim cava també es pot fer amb vi blanc )
- 1 ceba
Ingredients
- 1 pastanaga
- 2 gras d’all
- una cullerada de rasa de farina
- mantega
-llorer , sal i pebre
Fregir el salmó amb la mantega i posar-lo a una cassola . Fregir la ceba, la pastanaga, i els alls, a la mateixa paella que em fregit el peix.
Quan comenci a enrossir-se posar-hi la farina i fer coure 5 minuts sense deixar de remenar.
Afegir-hi el cava i la crema de llet, salpebrar i deixar-ho coure 5 o 6 minuts.
Passar-ho tot pel mini pimer i abocar-ho sobre el peix i posar la paella al foc.
Deixar-ho coure molt poc 3 o 4 minuts. Servir calent
Quan comenci a enrossir-se posar-hi la farina i fer coure 5 minuts sense deixar de remenar.
Afegir-hi el cava i la crema de llet, salpebrar i deixar-ho coure 5 o 6 minuts.
Passar-ho tot pel mini pimer i abocar-ho sobre el peix i posar la paella al foc.
Deixar-ho coure molt poc 3 o 4 minuts. Servir calent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada