VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 de setembre del 2011

SALMÓ AL CAVA

salmon Salmón al estilo Kuku


Ingredients.
- 6  talls  de  salmó 
- 1  ampolla  de  crema de llet 
 - una  copa de  cava  (si  en  aquell  moment  no  tenim  cava també  es  pot  fer  amb  vi  blanc  ) 
-  1  ceba  

Ingredients
-  1  pastanaga  
-  2  gras d’all  
- una  cullerada  de  rasa  de  farina  
-  mantega 
-llorer , sal  i  pebre 
 
         Fregir el salmó amb la mantega i posar-lo a una cassola . Fregir la ceba, la pastanaga, i els alls, a la mateixa paella que em fregit el peix.

Quan comenci a enrossir-se posar-hi la farina i fer coure 5 minuts sense deixar de remenar.

 Afegir-hi el cava i la crema de llet, salpebrar i deixar-ho coure 5 o 6 minuts.

 Passar-ho tot pel mini pimer i abocar-ho sobre el peix i posar la paella al foc.

 Deixar-ho coure molt poc 3 o 4 minuts. Servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada