INGREDIENTS:
-1 tassa d’arròs per persona
- ½ conill o ½ pollastre
– 200g. de salsitxes
– ½ k. de costella de porc tallada ben petita
– 6 o 7 grans d’all
– ½ ceba – un pot de tomàquet
– un pebrot verd
– pèsols o carxofes (segons el temps).
- Oli – sal
- aigua
Tallar el tall i fregir en una paella amb dues o tres vegades si
cal, quan ja estigui ros posar-lo a la paella gran o cassola que
tinguis de fer l’arròs.
Sofregir els alls el pebrot i la ceba ben trinxat, quan ja estigui
casi cuit posar-hi el tomàquet, deixar-ho coure.
Quan estigui abocar-ho tot a la paella o cassola que es té de fer l’arròs.
Afegir-hi l’arròs i donar-hi unes voltes que s’empapi bé del sofregit, i tot seguit posar-hi l’aigua calenta ( dues tasses per un d’arròs, si fa falta es pot afegir 1/2 tassa més per cada tassa ) Deixar-ho bullir 15 minuts ( 6 o7 a foc fort i els altres baixar el foc) passat aquest temps apagar el foc i tapar 5 minuts abans de servir)
cal, quan ja estigui ros posar-lo a la paella gran o cassola que
tinguis de fer l’arròs.
Sofregir els alls el pebrot i la ceba ben trinxat, quan ja estigui
casi cuit posar-hi el tomàquet, deixar-ho coure.
Quan estigui abocar-ho tot a la paella o cassola que es té de fer l’arròs.
Afegir-hi l’arròs i donar-hi unes voltes que s’empapi bé del sofregit, i tot seguit posar-hi l’aigua calenta ( dues tasses per un d’arròs, si fa falta es pot afegir 1/2 tassa més per cada tassa ) Deixar-ho bullir 15 minuts ( 6 o
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada