Ingredients:
- 2 paquets de pa de motlle
– 1 pit de pollastre
–100 g. de bacon fumat
– 1 llauna de tonyina
– un pot de salsa de tomàquet
– un pot de salsa maionesa.
Per adornar:
- Espàrrecs
– enciam
– ou dur
– olives i el que es vulgui
Es fregeix el pollastre, el bacon i es pica amb l’un-dos-tres, es barreja amb la tonyina.
Es treuen les crostes del pa i es va posant ben posat a un motlle,
( van molt bé les capses de galetes rodones ) s’hi escampa tomàquet , a sobre s’hi posa una capa del tall que em barrejat, i a sobre maionesa.
Es torna a cobrir de pa ben aprestat i així les capes que es vulgui,( es guarda tomàquet i maionesa per adornar ) es posa a la nevera tota la nit.
Quan es desemmotlli passar un ganivet per tot voltant del pastís i abocar-lo a un safata.
Adornar amb l’enciam trinxat ben petit, per sobre i tots els altres ingredients ben posats a gust de cadascun.
VIQUI

Seguidors
divendres, 29 d’abril del 2011
PASTÍS D’ESTIU
Etiquetes::
PASTISSOS SALATS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada