VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 d’abril del 2011

ARRÒS A BANDA

 
Ingredients:

-4 tasses d’arròs

– brou de peix

– oli

- zafrà

– alls

– salsa de tomàquet

– all i oli .

Brou de peix :

-peix 

 - 1 porro gros

– 1 ceba grossa

– 2 pastanagues

– llorer

– vi blanc.

Primer sofregir totes les verdures, afegir-hi el peix i el vi i el llorer. quan ja estigui ben sofregit posar-hi aigua 

Deixar-ho coure ¼ d’hora, col·lar-ho i guardar. Amb una paella amb oli sofregir els alls, afegir-hi uns filets de safrà, i salsa de tomàquet que ja tintem feta,donar-hi unes voltes perquè es barregi bé i posar-hi l’arròs. 

Tirar-hi el brou, i deixar-ho coure 17 – o – 18 minuts.

 Deixar reposar 5 minuts avant de servir  i fer-ho acompanyat d’all i oli .( 2 ½ tasses d’aigua per 1 d’arròs ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada