Ingredients:
-1/2 k. De vedella
-1 k. de patates
- 1 pastanaga
- 1 tomàquet madur
- 1 ceba grossa
-1 cap d’alls
-1 got de vi blanc
- 1 got de brou
- 1 manat d’herbes
- oli , sal , i pebre.
En una cassola amb l’oli ben calent fregir la vedella tallada a tacs, afegir-hi la pastanaga tallada a quadrats, la ceba , els alls i les herbes, deixar-ho coure 6 o 7 minuts i posar-hi el tomàquet, donar-hi unes voltes , posar-hi el vi i el brou i deixar-ho coure com a mínim 1 hora (es pot fer amb l’olla a pressió, a les hores el temps pot ser la meitat ).
Posar-hi les patates tallades a cantos rectificar de sal i deixar-ho coure ½ hora més. Vigilar que no quedi massa sec perquè es podria agafar, si fa falta afegir-hi brou
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada