Ingredients:
-Una cua tallada a trossos
– 1 pebrot verd
– 1 ceba
– 1 tomàquet
– 1 porro
– 2 pastanagues
– 4 grans d’all
– un farcell d’herbes
( llorer, romaní, farigola ) pebre negre amb gra
( llorer, romaní, farigola ) pebre negre amb gra
– 1 copa de conyac
– 1 copa de vi negre
– un pot de bolets
–farina
- aigua, oli, sal.
Fregir els trossos de cua, enfarinats.
Trinxar totes les verdures i posar-les a l’olla de pressió sense tapar, deixar-les enrossir una mica. posar-hi la cua junt amb el manat d’herbes, el vi i el conyac. Cobrir-ho amb aigua , tapar l’olla i deixar-ho coure 1 hora a foc baix.
Treura el tall, passar la salsa per la batedora i tornar a posar-ho al foc.
Afegir-hi els bolets que haurem passat per la paella amb 2 grans d’all trinxats. Deixar-ho 10 minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada