VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 14 de març del 2011

CUA DE VEDELLA



Ingredients:

-Una cua tallada a trossos

– 1 pebrot verd

– 1 ceba

– 1 tomàquet

– 1 porro

– 2 pastanagues

– 4 grans d’all

– un farcell d’herbes 

( llorer, romaní, farigola ) pebre negre amb gra

– 1 copa de conyac

– 1 copa de vi negre

– un pot de bolets

–farina

- aigua, oli, sal.

Fregir els trossos de cua, enfarinats.

Trinxar totes les verdures i posar-les a l’olla de pressió sense tapar, deixar-les enrossir una mica.  posar-hi la cua junt amb el manat d’herbes, el vi i el conyac.

Cobrir-ho amb aigua , tapar l’olla i deixar-ho coure 1 hora a foc baix.

Treura el tall, passar la salsa per la batedora i tornar a posar-ho al foc.

Afegir-hi els bolets que haurem passat per la paella amb 2 grans d’all trinxats. Deixar-ho 10 minuts i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada