VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 2 de març del 2011

OUS ESCALFATS





INGREDIENTS:

- per quatre persones. 

-2 ous per persona 

– 8 trossos de pa de motlle fregit o torrat 

– una llauna de puntes d’espàrrec 

– 50 g de pernil del país 100 g de formatge 
ratllat emmental
 – mantega 

- sal 

– beixamel 

– vinagre

Amb una cassola posar aigua , vinagre i sal, quan bulli posar-hi els ous dos cada vegada, fer-los bullis 2 o 3 minuts i posar-los sobre un drap net amb molta cura.

 Quan ja estiguin tots fets Agafar una safata d’anar al forn i untar-la una mica, posar-hi els trossos de pa torrat o fregit, i a sobre posar-hi un ou a cada tros.


 Passar el pernil ben picat per la paella, i repartir  a sobre dels ous, cobrir-los amb beixamel. Repartir els espàrrecs per sobre dels ous , posar-hi el formatge ratllat i al forn. ( Els espàrrecs és opcional) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada