INGREDIENTS:
- per quatre persones.
-2 ous per persona
– 8 trossos de pa de motlle fregit o torrat
– una llauna de puntes d’espàrrec
– 50 g de pernil del país 100 g de formatge
ratllat emmental
– mantega
- sal
– beixamel
– vinagre
Amb una cassola posar aigua , vinagre i sal, quan bulli posar-hi els ous dos cada vegada, fer-los bullis 2 o 3 minuts i posar-los sobre un drap net amb molta cura.
Quan ja estiguin tots fets Agafar una safata d’anar al forn i untar-la una mica, posar-hi els trossos de pa torrat o fregit, i a sobre posar-hi un ou a cada tros.
Passar el pernil ben picat per la paella, i repartir a sobre dels ous, cobrir-los amb beixamel. Repartir els espàrrecs per sobre dels ous , posar-hi el formatge ratllat i al forn. ( Els espàrrecs és opcional)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada