VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 17 de febrer del 2011

LLUÇ A LA PAPILLON



 Suprema de lluç de 180 gr.

 un potet de bolets

1 ceba

2 dents d’all

1 fulla de llor

una mica de farigola

 3 cullerades d’oli d'oliva

un raget  de vi blanc

1 fulla de paper de plata

Sufragir els bolets perquè perdin l'aigua.

fer el mateix amb la ceba.

S’estén el paper de plata en una safata. Al damunt, es posa una base de ceba,  el tall de lluç i, al damunt, posarem la farigola, la fulla de llor i l’all.

 Es tiren, per sobre de tot, les tres cullerades d’oli d’oliva i el vi i, a continuació, s’embolica tot

Es precalenta el forn a 180 graus i quan estigui calent, s’introdueix la safata amb la recepta durant 15 minuts aproximadament.

Quan el paper s'infli, és que ja està cuit.

Servir calent 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada