VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 17 de febrer del 2011

LLOM AMB TARONGE


1 tros de llom de porc d'uns 800 gr.

150 g.  de bacon no fumat tallat finet

150 g. de formatge a llesquetes

sal i pebre

oli d'oliva

1k i  1/2  tronges per fer suc

Preparació:

Agafem el llom i fem dos talls a cada costat sense arribar a separar la carn i, entre mig fel talls, afegim les tires de bacon i el formatge. Ho lligarem perquè s'aguanti millor el farcit.

Posarem oli a la paella, i el sellarem per tots els costats uns moments

En una safata posarem oli i el tronc de llom .
 Salpebrarem i el courem al forn a 180 graus durant 8 minuts.

Farem el suc de les  taronja i l'afegirem a la safata on hem cuit el llom i continuarem la cocció al forn durant 5 minuts més. Després, retirem els lloms de la safata i colarem la salsa.

A l'hora d'emplatar posem el tronc de llom en un plat, afegim salsa per damunt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada