VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 21 de gener del 2011

SOPA DE PEIX - 2





Ingredients:

 500g. de cap de rap


 200 cues de gambes


200 g de  Cloïsses 

 1 ceba

 1 tomàquet madur

 1 pastanaga

 1 got petit de vi blanc

– llorer

– 3 grans d’all

 – julivert

– oli, sal i pebre.

Posa l’oli a una cassola , un cop calent posar-hi la ceba i la pastanaga  les herbes i deixar-ho fins que estigui ros.


Afegir-hi  el cap de rap , els alls i el tomàquet ,deixar-lo  un moment , posar-hi el vi deixar reduir 3 o 4 minuts.


Ja si pot posar l’aigua calenta i fer-ho bullir 30 minuts.

 Posar-hi les gambes, i les  cloïsses, només un parell de minuts


 Passat aquest temps ja es pot col·lar i fer la sopa.

Es pot fer amb fideus fins, o  amb farina d'arròs, ha de ser una mica clareta. 

Triar el peix, i afaxir-lo a la cassola  picadet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada