500g. de cap de rap
200 cues de gambes
200 g de Cloïsses
200 cues de gambes
200 g de Cloïsses
1 ceba
1 tomàquet madur
1 pastanaga
1 got petit de vi blanc
– llorer
– 3 grans d’all
– oli, sal i pebre.
Posa l’oli a una cassola , un cop calent posar-hi la ceba i la pastanaga les herbes i deixar-ho fins que estigui ros.
Afegir-hi el cap de rap , els alls i el tomàquet ,deixar-lo un moment , posar-hi el vi deixar reduir 3 o 4 minuts.
Ja si pot posar l’aigua calenta i fer-ho bullir 30 minuts.
Posar-hi les gambes, i les cloïsses, només un parell de minuts
Passat aquest temps ja es pot col·lar i fer la sopa.
Es pot fer amb fideus fins, o amb farina d'arròs, ha de ser una mica clareta.
Triar el peix, i afaxir-lo a la cassola picadet.
Afegir-hi el cap de rap , els alls i el tomàquet ,deixar-lo un moment , posar-hi el vi deixar reduir 3 o 4 minuts.
Ja si pot posar l’aigua calenta i fer-ho bullir 30 minuts.
Posar-hi les gambes, i les cloïsses, només un parell de minuts
Passat aquest temps ja es pot col·lar i fer la sopa.
Es pot fer amb fideus fins, o amb farina d'arròs, ha de ser una mica clareta.
Triar el peix, i afaxir-lo a la cassola picadet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada