VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 20 de gener del 2011

SÍPIA AMB CARXOFES I PÈSOLS


Ingredients:
- ¾  k. de carxofes
– ½ k. de sèpia
– ¼ k. de pèsols nets
– 1 ceba
– 3 o 4 grans d’all
– 2 galetes maries
– 100g. de pernil
– ½ got de vi blanc sec
– una culleradeta de vinagre
- julivert, oli, sal i pebre.

Sofregir la ceba trinxada tapada i amb poc foc. Posar-hi la sípia a trossets petits, deixar-ho coure tot junt 5 minuts, afegir-hi el vi i un got d’aigua i deixar-ho coure 10 minuts més. 

Tot seguit posar-hi el pernil a cuadrets, les carxofes i els pèsols. Salpebrar i deixar que cogui 10 minuts i mentre fer una picada amb les maries, el vinagre, els alls i el julivert. Deixar-ho 5 minuts i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada