VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 20 de gener del 2011

CARXOFES AMB SUC

Resultat d'imatges de carxofes amb suc


Ingredients :

-1 k. de carxofes 

- 200 g. de cansalada virada

- 3 grans d’all

-1 ceba

- 1 tomàquet

- ½  gotet de vi blanc

- ½ culleradeta de maicena

- oli - sal i pebre

  Sufragi la cansalada tallada petita, afegir-hi els alls laminats , la ceba , i el tomàquet. 

Quan ja estigui el sofregit brillant afegir-hi el vi.

 Deixar-ho un parell de minuts perquè s’evapori el vi, i ja si pot posar la ½ culleradeta de maicena desfeta amb el l’aigua o brou .

 Netejar les carxofes i tallar-les petites , i afegir-les a la cassola del sofregit. Deixar-ho bullir 6 – o –7 minuts. (si primer es fregeixen una mica les carxofes, és més gustós)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada