Ingredients :
-1 k. de carxofes
- 200 g . de cansalada virada
- 3 grans d’all
-1 ceba
- 1 tomàquet
- ½ gotet de vi blanc
- ½ gotet de vi blanc
- ½ culleradeta de maicena
- oli - sal i pebre
Sufragi la cansalada tallada petita, afegir-hi els alls laminats , la ceba , i el tomàquet.
Quan ja estigui el sofregit brillant afegir-hi el vi.
Deixar-ho un parell de minuts perquè s’evapori el vi, i ja si pot posar la ½ culleradeta de maicena desfeta amb el l’aigua o brou .
Netejar les carxofes i tallar-les petites , i afegir-les a la cassola del sofregit. Deixar-ho bullir 6 – o –7 minuts. (si primer es fregeixen una mica les carxofes, és més gustós)
Quan ja estigui el sofregit brillant afegir-hi el vi.
Deixar-ho un parell de minuts perquè s’evapori el vi, i ja si pot posar la ½ culleradeta de maicena desfeta amb el l’aigua o brou .
Netejar les carxofes i tallar-les petites , i afegir-les a la cassola del sofregit. Deixar-ho bullir 6 – o –7 minuts. (si primer es fregeixen una mica les carxofes, és més gustós)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada