Ingredients:
-1k. de sèpia neta o calamar
– 200 g de pèsols
– 10 – o - 12 patatetes petites
– 3 pastanagues
– una ceba grossa
- 3 grans d’all
– 1 got de vi blanc
-1 culleradeta de farina
– oli sal i pebre.
Sofregir ells alls í quan comencin a enrossir-se posar-hi la ceba trinxada.
Posar-hi la sèpia, i deixar-ho coure uns 10 minuts,afegir-hi la farina i donar-l’hi unes voltes i posar-hi el vi, i 1 got d’aigua ( només que els cobreixi ) passats 20 minuts , posar-hi les patates pelades, la pastanaga tallada a quadrets i els pèsols.
Deixar-ho 10 minuts més, vigilant que no s’enganxi. Si fes falta més suc afegir-hi una mica d’aigua. Salpebrar i servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada