VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

SEPIA O CALAMAR AMB PÉSOLS

Resultat d'imatges de sepea amb pesols



Ingredients:

-1k. de sèpia neta o calamar

– 200 g de pèsols

– 10 – o - 12 patatetes petites

– 3 pastanagues

– una ceba grossa

- 3 grans d’all

– 1 got de vi blanc

-1 culleradeta de farina

– oli sal i pebre.

Sofregir ells alls í quan comencin a enrossir-se posar-hi la ceba trinxada.

Posar-hi la sèpia, i deixar-ho coure uns 10 minuts,afegir-hi la farina i donar-l’hi unes voltes i posar-hi el vi, i 1 got d’aigua ( només que els cobreixi ) passats 20 minuts , posar-hi les patates pelades, la pastanaga tallada a quadrets i els pèsols.

Deixar-ho 10 minuts més, vigilant que no s’enganxi. Si fes falta més suc afegir-hi una mica d’aigua. Salpebrar i servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada