Ingredients:
- Patates
– llagostins
– sèpia
– rap
– musclos
– ½ got de vi blanc
– alls
– oli
– julivert
– tomàquets
– pebre.
Posar oli, tomàquet i alls a una cassola i a sobre posar-hi una capa de patates tallades rodones( millor primer passar-les per la paella una mica, ja que el peix es couen més apresa i les patates els hi costa més) salpebrar.
A sobre posar una capa de sèpia, all i julivert i altre vegada patates. Posar-hi el rap enfarinat, all i julivert, patates i a sobre posar-hi els llagostins passats per la paella, els musclos sense closca i altre vegada patates. Cada capa es té de salpebrar.
A sobre posar una capa de sèpia, all i julivert i altre vegada patates. Posar-hi el rap enfarinat, all i julivert, patates i a sobre posar-hi els llagostins passats per la paella, els musclos sense closca i altre vegada patates. Cada capa es té de salpebrar.
Posar-hi el suc dels musclos filtrat amb un drap perquè no quedi terra, el vi blanc, i posar-ho a la cassola que cogui 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada