Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol
peix tan lluç , com rap com
barats...
Ingredients
carxofes,
pèsols
,
ou dur ,
xampinyons
etc.....
julivert
,sal i pebre.
Tomàquet
½
copeta de vi blanc.
Sofregir
uns quants grans d'all, treure-les ,
fregir un tros de pa ben ros,.
Fregir
les carxofes netes
Fer una
picada amb els alls fregits , el , pa ,1/2
copa de vi , 12 ametlles torrades , 2-o-3
cullerades de
tomàquet fregit .
Posar oli a una cassola i sofregir aquesta
picada una mica, afegir-hi brou de peix
.enseguida que comenci a bullir , ja
s’hi pot
posar el peix fregit i els pèsols , l’ou dur , les
carxofes i el que
es vulgui.
Deixar-ho coure 5 minuts i espolsar-hi el
julivert i ja es pot servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada