VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

CASSOLETA DE BARATS O LLUÇ






   Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol 

peix tan lluç , com rap com barats...

 Ingredients

carxofes,

pèsols ,

 ou dur ,

xampinyons etc.....

julivert ,sal i pebre.

Tomàquet

½ copeta de vi blanc.

Sofregir uns quants grans d'all, treure-les , 

fregir un tros de pa ben ros,.


Fregir les carxofes netes

Fer una picada amb els alls fregits , el , pa ,1/2

 copa de vi ,  12 ametlles torrades , 2-o-3

 cullerades de tomàquet fregit .

 Posar oli a una cassola i sofregir aquesta 

picada una mica, afegir-hi brou de peix 

.enseguida que comenci a bullir , ja s’hi pot

 posar el peix fregit i els pèsols , l’ou dur , les 

carxofes i el que es vulgui.

 Deixar-ho coure 5 minuts i  espolsar-hi el

 julivert i ja es pot servir


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada