VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

RAP A LA MARINERA




Ingredients:

- 6 tall de rap

- 8 grans d’all trinxats

- 1/2 k. de cloïsses

– 1 bitxo

– julivert

– 2 tomàquets 

– 100 g. d’ametlles torrades

– ½ copa de xerès

Sofregir els alls i el julivert amb poc foc. Afegir-hi el xerès. Tot seguit posar-hi el tomàquet i les ametlles picades.

Deixar-ho coure una mica i tot seguit posar-hi un got d’aigua. Quan comenci a bullir posar-hi el rap enfarinat i les cloïsses, i deixar-ho coure a foc viu 2 o 3 minuts.

Quan les cloïsses, s’obrin, sacsejar una mica i deixar-ho tapat 5 minuts. Servir ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada