VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

CUES DE RAP




Ingredients:
 
- 4 Cuetes de rap

–1 pot petit de tomàquet sofregit

– 2 cebes

– 2 patates

– 4 grans d’all

– cloïsses – o – musclos

–fumet de peix

– una cullerada de farina

– ½ got de vi blanc

-  oli , sal , pebre , julivert, llorer.

 Pelar i tallar la ceba i les patates i passar-les una mica per la paella posar-ho al fons d’una cassola.

Fregir el rap i també posa’l a sobre. Amb el mateix oli sofregir els alls i abans que agafin color posar-hi una mica de farina, donar-hi unes voltes i posar-hi el tomàquet ja sofregit,.

 Deixar-ho uns moments i posar-hi el vi, deixar que s’evapori,i tirar-hi el fumet i 2 fulles de llorer.

Posar-ho tot a la cassola sobre  el peix i les patates. Posar-hi les cloïsses o musclos nets. Salpebra-ho i espolsar-hi el julivert per sobre. Deixar-ho 5 minuts i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada