Ingredients:
- 4 Cuetes de rap
–1 pot petit de tomàquet sofregit
– 2 cebes
– 2 patates
– 4 grans d’all
– cloïsses – o – musclos
–fumet de peix
– una cullerada de farina
– ½ got de vi blanc
- oli , sal , pebre , julivert, llorer.
Fregir el rap i també posa’l a sobre. Amb el mateix oli sofregir els alls i abans que agafin color posar-hi una mica de farina, donar-hi unes voltes i posar-hi el tomàquet ja sofregit,.
Deixar-ho uns moments i posar-hi el vi, deixar que s’evapori,i tirar-hi el fumet i 2 fulles de llorer.
Posar-ho tot a la cassola sobre el peix i les patates. Posar-hi les cloïsses o musclos nets. Salpebra-ho i espolsar-hi el julivert per sobre. Deixar-ho 5 minuts i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada