VIQUI
Seguidors
dilluns, 24 de gener del 2011
RAP AMB SUQUET - 1
Ingredients:
-4 talls de rap
-1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 pebrot escalivat o en conserva
- ½ got de vi
- 1 got d’aigua
-1 gra d’all
- musclos o cloïsses
- pèsols
- 8 o 10 ametlles torrades
- julivert
- oli, i sal.
Fer un sofregit amb la ceba , el tomàquet, i el pebrot amb el foc molt baix perquè es vagi confitant.
S’hi afegeix el vi i es deixa reduir.
Es passa tot pel mini pimer ,i es torna a posar a la cassola, s’hi afegeix l’aigua, i quan arrenqui el bull posar-hi el rap salpebrat, i els musclos o les cloïsses i els pèsols .Deixar-ho coure 2 minuts
Fer una picada amb l’all i les ametlles i afegir-la a la cassola i que bulli 2 minuts més . Té de bullir molt poc perquè el rap quedaria estellós (En lloc d’aigua es pot posar-hi el suc de fer bullir els pèsols , i el d’obrir els musclos)
Si poden posar una gamba per persona
Etiquetes::
RAP
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada