VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

RAP AMB SUQUET - 1



Ingredients:

-4 talls de rap

-1 ceba

- 2 tomàquets

- 1 pebrot escalivat o en conserva

- ½ got de vi

- 1 got d’aigua

-1 gra d’all

- musclos o cloïsses

- pèsols

- 8 o 10 ametlles torrades

- julivert

- oli, i sal.

Fer un sofregit amb la ceba , el tomàquet, i el pebrot amb el foc molt baix perquè es vagi confitant.

S’hi afegeix el vi i es deixa reduir.

Es passa tot pel mini pimer ,i es torna a posar a la cassola, s’hi afegeix l’aigua, i quan arrenqui el bull posar-hi el rap salpebrat, i els musclos o les cloïsses i els pèsols .Deixar-ho coure 2 minuts

Fer una picada amb l’all i les ametlles i afegir-la a la cassola i que bulli 2 minuts més . Té de bullir molt poc perquè el rap quedaria estellós (En lloc d’aigua es pot posar-hi el suc de fer bullir els pèsols , i el d’obrir els musclos)

Si poden posar una gamba per persona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada