VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

RAP AMB PINYA





Ingredients:

2 talls de rap per persona

- 3 grans d’all

-1 pot petit de pinya amb almívar

-3 cullerades de vinagre de xerès

- mantega - farina

– oli, sal i pebre

Enfarinem els talls de rap i els fregirem amb l’oli ben calent fent volta i volta.

Els posarem a una safata per anar al forn. Fregirem els grans d’all laminats i un cop rossos els traurem.

En el mateix oli farem la salsa, posarem el vinagre, passat un minut i afegirem 3 cullerades del suc de la pinya, ho deixarem coure un minut més i ho reservarem.

Agafarem els talls de pinya i els passarem fent volta i volta per la paella ben calenta.

Posarem la pinya fregida sobre el rap, i per sobre la salsa que havíem reservat.

Hi afegim uns trosset de mantega i el posarem 10 minuts al forn calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada