VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

RAP AMB SALSA VERDA



Ingredients.
-1 tall de rap per persona

– 1 ceba grossa

– 1 gotet de vi blanc

– 5 o 6 grans d’all

– julivert

– 1 cullerada de farina

– brou de peix o una pastilla de concentrat.

Tallar la ceba a juliana ben fina i posar-la a coure a foc baix tapada, fins que estigui transparenta no rossa.

 Fer una picada amb els alls i el julivert, afegir-ho a la cassola i posar-hi la farina, donar-hi unes voltes, i posar-hi el vi.

Deixar que s’evapori una mica, i posar-hi el brou de peix. Té de bullir 2 o 3 minuts i ja s’hi pot posar el rap salpebrat.

 Deixar que el rap bulli 5 minuts i ja es pot servir. ( Si es fa massa, queda astellòs) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada