VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

RAP AL AJO RIERO


Ingredients per 6 persones:
-6 talls de rap

– ¼ de litre d’aigua

– ¼ de litre d’oli

– 3 ous durs

– 12 patates petites

– 2 pebrots de vermells de llauna

– ½ gotet de vinagre

– 6 grans d’all

– ½ guindilla

– 3 fulles de llorer

– 1 culleradeta de pebre vermell dolç

– julivert

– sal.
En una cassola posar-hi el rap,el vinagre, l’aigua i la sal.

Fer arrencar el bull uns moments i posar-hi les patates senceres, ja bullides, els ous durs partits, el pebrot fet a tires, i el llorer.

En una paella posar-hi oli i fregir els alls laminats,la guindilla amb el foc baix.

 Posar-hi el pebre vermell i apagar el foc, (perquè el pebre enseguida es crema i a les hores amarga).

Tirar-ho tot sobre el rap i deixar que faci xup-xup 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada