Ingredients per 6 persones:
-6 talls de rap
– ¼ de litre d’aigua
– ¼ de litre d’oli
– 3 ous durs
– 12 patates petites
– 2 pebrots de vermells de llauna
– ½ gotet de vinagre
– 6 grans d’all
– ½ guindilla
– 3 fulles de llorer
– 1 culleradeta de pebre vermell dolç
– julivert
– sal.
En una cassola posar-hi el rap,el vinagre, l’aigua i la sal. Fer arrencar el bull uns moments i posar-hi les patates senceres, ja bullides, els ous durs partits, el pebrot fet a tires, i el llorer.
En una paella posar-hi oli i fregir els alls laminats,la guindilla amb el foc baix.
Posar-hi el pebre vermell i apagar el foc, (perquè el pebre enseguida es crema i a les hores amarga).
Tirar-ho tot sobre el rap i deixar que faci xup-xup 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada