VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 21 de gener del 2011

RAJADA ESTIL GALLEG


Ingredients:

- 1 k. de patates

– ½ k. de rajada neta

– 1 ceba grossa

– 7 o 8 grans d’all

– pebre negre i vermell

– ½ gotet de vi blanc

– julivert – llorer – oli, i sal.

Em una cassola posar les patates mal tallades a bullir, just les cobreixi, l’aigua, sal i llorer. Deixar-les 15 minuts

 M’entres en una paella fer un sofregit amb la ceba i els alls picats, quan ja estigui, posar-hi el pebre vermell, deixar-ho un parell de minuts i  posar-hi el vi. Deixar que s’evapori uns moments. 

Posar el peix sobre les patates i avocar-hi el sofregit a sobre. Deixar-ho coure 3 ó 4 minuts tot junt . deixar-ho reposar ¼ d’hora. Servir tirar  el julivert per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada