VIQUI
Seguidors
dilluns, 24 de gener del 2011
LLUÇ A LA BASCA
Ingredients:
- Lluç
– cloïsses o musclos
- pèsols
– ceba
– alls
– farina
- espàrrecs per adornar
Agafar la ceba i els alls i sofregir-los sense deixar que es facin rossos.
Fer obrir els musclos o cloïsses.
Enfarinar el lluç i posar-lo a la cassola i sense deixar-lo de la mà empapar-lo bé pels dos costats del sofregit col·lar el suc dels musclos a sobre el peix.
Deixar-ho a la paella un parell de minuts, afegir-hi els pèsols ja cuits, les cloïsses, o musclos i deixar-ho bullir 2 minuts més .
Servir calent.
Etiquetes::
LLUÇ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada