VIQUI
Seguidors
dilluns, 24 de gener del 2011
LLUÇ AMB SUC
Ingredients:
- 4 talls de lluç
-brou de peix
- 1 ceba
- una nyora
- 1 tomàquet
- 8 ametlles torrades
- una culleradeta de vinagre.
- all , sal, pebre , farina, Julivert , 1 fulla de llorer
Fregir el peix enfarinat. Sofregir la ceba i el tomàquet. Fer bullir la nyora uns moments amb poca aigua, es passa pel pimer junt amb el sofregit i el vinagre.
Es torna tot a la cassola, s’hi afegeix més aigua o brou de peix (Pot ser de pastilla ) s’hi posa el peix i la picada i es deixa bullir 5 minuts
Etiquetes::
LLUÇ
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada