VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 24 de gener del 2011

LLUÇ AMB CERVESA







Ingredients: 

- un lluç que sigui maco

– 2 patates no massa grosses

– 1 cervesa petita 

– 50 g. De panses 

– 20 g. De pinyons 

– 1 ceba 

– 1 pastanaga 

– 2 grans d’all 

– 1 culleradeta de farina 

– julivert , oli , pebre, i sal

Tallar les patates, la ceba i la pastanagues ben fines i posar-les de llit a una safata per anar al forn, untada amb oli, salpebrar i amanir-ho amb la cervesa, i un raget més d’oli.

Passar les panses i els pinyons per la paella i afegir-ho a la safata, i a sobre posar-hi el lluç.

 Posar-ho al forn 25 minuts i deixar-ho una estona més amb el foc apagat.
Posar les patates a la plata de servir, i el lluç a sobre.  Posar la salsa a un caço, desfer la farina amb una mica d’aigua i barrejar-la amb la salsa perquè es lligui. Abocar la salsa sobre el lluç i servir ben calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada