Ingredients:
- un lluç que sigui maco
– 2 patates no massa grosses
– 1 cervesa petita
– 50 g. De panses
– 20 g. De pinyons
– 1 ceba
– 1 pastanaga
– 2 grans d’all
– 1 culleradeta de farina
– julivert , oli , pebre, i sal
Tallar les patates, la ceba i la pastanagues ben fines i posar-les de llit a una safata per anar al forn, untada amb oli, salpebrar i amanir-ho amb la cervesa, i un raget més d’oli.
Passar les panses i els pinyons per la paella i afegir-ho a la safata, i a sobre posar-hi el lluç.
Posar-ho al forn 25 minuts i deixar-ho una estona més amb el foc apagat.
Posar les patates a la plata de servir, i el lluç a sobre. Posar la salsa a un caço, desfer la farina amb una mica d’aigua i barrejar-la amb la salsa perquè es lligui. Abocar la salsa sobre el lluç i servir ben calent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada