VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 21 de gener del 2011

CASSOLETA DE PEIX FÀCIL

 Ingredients:

- 4 talls de lluç

– 4 talls de rap

– una o dues gambes per persona

– 4 o 5 grans d’all laminats

-  l pot de tomàquet sofregit

- Un gotet de vi blanc

- Estragó

- Farina

- Estava, i Pebre SAL.

Això es fa tot en fred. Posar oli a una paella ample,(perquè el peix no quedi l’un sobre l’altre), salar i enfarinar el peix. 

Posar-lo a la paella, posar-hi  els alls laminats, les gambes, i el tomàquet fregit.

 Deixar-ho 2 minuts i tot seguit posar-hi el vi. 

Espolsar-hi l’estragó i una mica de pebre, i deixar-ho 4 o 5 minuts a foc Baix.

 Servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada