VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 11 de desembre del 2010

GONDOLA DE GAMBES






  Ingredients: 

-Pinyes naturals

- rap

- gambes petites cuites 

-  Una de grossa per  per cada mitja pinye

- i salse rosa
 
SALSA : Agafar maionesa, tomaquet de pot fregit i triturat i  quetxup a parts iguales i un raig de brandi.

Partir les pinyes per la meitat i amb un ganivet gros buidar-les, treure el tronc del mitg i tallar la polpa a daus.

 Agafal el peix , bullir-lo amb herves (llorer, farigola, mitja ceba, 2 gras d’all, una pastanague i uns granets de pebre negre)

Una vegada cuit netejar-ho d'espines, esmicolar-ho i barrejar-ho amb la pinye i les gambes petites i posar-hi salsa rosa, tot ben remenat i omplir les mitjes pinyes.

 A sobre cobri-ho de salsa rosa i clavar-hi la gamba sencera bullide. ( El peix bullir-lo només 2 0 3 minuts, del contrari quedaria dur. També es ppot fer amb pinye de pot)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada