Ingredients:
-Pinyes naturals
- rap
- gambes petites cuites
- Una de grossa per per cada mitja pinye
- i salse rosa
SALSA : Agafar maionesa, tomaquet de pot fregit i triturat
i quetxup a parts iguales i un raig de brandi.
Partir les pinyes per la meitat i amb un ganivet gros buidar-les, treure el
tronc del mitg i tallar la polpa a daus.
Agafal el peix , bullir-lo amb herves (llorer, farigola, mitja ceba,
2 gras d’all, una pastanague i uns granets de pebre negre)
Una vegada cuit netejar-ho d'espines, esmicolar-ho i barrejar-ho amb la
pinye i les gambes petites i posar-hi salsa rosa, tot ben remenat i omplir les
mitjes pinyes.
A sobre cobri-ho de salsa rosa i clavar-hi la gamba sencera bullide.
( El peix bullir-lo només 2 0 3 minuts, del contrari quedaria dur. També es
ppot fer amb pinye de pot)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada