VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 11 de desembre del 2010

CREMA DE LLAGOSTINS






Ingredients :


-700 g. de llagostins


150 g. de mantega

– 3 porros

– 3 pastanagues

– 3 cullerades de tomàquet sofregit

- 1/2  got de conyac

– farina d’arròs .

Passar els llagostins per la paella amb la mantega i  flamejar-los amb el conyac.

En el mateix oli sofregir els porros, i la pastanaga tallat ben petit, quan ja estigui cuit posar el tomàquet.

 Agafar una olla amb aigua, i posar-hi els llagostins i el sofregit i deixar-ho bullir ½ hora.

Pelar els llagostins ( reservar-ne 1 per persona per adornar ) triturar-ho junt amb les verdures, (si el vol es pot colar) .

Tornar a posar al foc i espessir amb la farina d’arròs desfeta amb una mica de brou del mateix però fred perquè no s’agrumolli 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada