VIQUI
Seguidors
dissabte, 11 de desembre del 2010
CLOÏSSES FÀCILS
Ingredients :
-1 k. De cloïsses
– 1 ceba grossa
– 1 got de vi blanc sec
– un tros de bitxo
– una culleradeta de farina
– oli
- all i julivert.
En una paella posar-hi oli la ceba filetejada ben fina, i el bitxo, deixar-la coure a foc lent perquè no es faci rossa.
Posar-hi les cloïsses que s’obrin, afegir-hi l’all el julivert i la farina , donar-li unes voltes i posar-hi el vi.
Deixar-ho un parell de minuts i servir.
Etiquetes::
MARISC
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada