VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 11 de desembre del 2010

CARGOLS





Ingredients:
 
- cargols 

– trossets de pernil 

– xoric

– 1 ceba 

– 2 tomàquets 

– ½ bitxo 

– ½ got de brandi 

– un raget de romesco ( ja preparat) 

-  oli, sal i pebre.

 Per la picada: 2 o 3 grans d’all – 8 o 10 ametlles torrades – julivert – i un raget de romesco del que ja venen preparat.

Escalivar els tomàquets. Bullir els cargols que ja tindrem nets, amb una fulla de llorer
Sufragi la ceba trinxada, el pernil i el xoric. Fer la picada i posar-hi els dos tomàquets escalivats trinxats i axaifar-ho, un raig de romesco, donar-hi unes voltes, afegir-hi el brandi i els cargols que ja tindrem cuits.

Deixar-ho 5 minuts a foc fluix i ja es pot servir. Les quantitats depèn dels cargols que tenim de fer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada