Ingredients:
-
cargols
– trossets
de pernil
– xoric
– 1
ceba
– 2
tomàquets
– ½
bitxo
– ½ got de
brandi
– un raget
de romesco ( ja preparat)
- oli, sal i pebre.
Per la picada: 2 o 3 grans d’all – 8 o 10
ametlles torrades – julivert – i un raget de romesco del que ja venen preparat.
Escalivar
els tomàquets. Bullir els cargols que ja tindrem nets, amb una fulla de llorer
Sufragi la
ceba trinxada, el pernil i el xoric. Fer la picada i posar-hi els dos tomàquets
escalivats trinxats i axaifar-ho, un raig de romesco, donar-hi unes voltes,
afegir-hi el brandi i els cargols que ja tindrem cuits.
Deixar-ho 5 minuts a foc fluix i ja es pot servir. Les quantitats depèn dels cargols que tenim de fer
Deixar-ho 5 minuts a foc fluix i ja es pot servir. Les quantitats depèn dels cargols que tenim de fer
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada