VIQUI
Seguidors
dimarts, 16 de novembre del 2010
FLAM D’ARRÒS AMB CARXOFES
Ingredients:
- 300 g. d’arròs
– 100 g. de pernil
– 3 carxofes
– una pastilla de caldo concentrat
– 1 llimona
– 2 grans d’all
– oli, sal pebre
– julivert
- Beixamel clareta.
Sofregir els alls. Traure’ls.
Sofregir l’arròs i les carxofes netes que haurem fregat amb llimona perquè no es facin negres.
Afegir-hi el caldo de pastilla, i fer-ho coure 13 minuts a foc fort. Posar-ho a un motlle i fer un flam.
Abocar-ho a un aplata, posar-hi la beixamel a sobre i servir.
Etiquetes::
ARRÒS
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada