- 1 tassa d’arròs per persona
- ½ conill o ½ pollastre (a gust)
– 200g. de salsitxes
– ½ k. de costella de porc tallada ben petita
– 6 o 7 grans d’all
– ½ ceba
– un pot de tomàquet
– un pebrot verd
– pèsols o carxofes (segons el temps).
- Oli – sal -
- aigua dues tasses per cada tassa d'arròs.
Tallar el tall petit, i fregir en una paella amb dues si cal, quan ja estigui ros posar-lo a la paella gran que tinguis de fer l’arròs.
Sofregir els alls el pebrot i la ceba ben trinxat, quan ja estigui casi cuit posar-hi el tomàquet, deixar-ho coure. Quan estigui abocar-ho tot a la paella o cassola que es té de fer l’arròs.
Afegir-hi l’arròs i donar-hi unes voltes que s’empapi bé del sofregit, i tot seguit posar-hi l’aigua calenta Deixar-ho bullir 15 minuts ( 6 o 7 a foc fort i els altres baixar el foc) passat aquest temps apagar el foc i tapar 5 minuts abans de servir.
En el sugragir hi dona molt bon gust, 8 si agrada) una branqueta de romaní.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada