VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 15 de novembre del 2010

ARRÒS A LA PAELLA


INGREDIENTS:

- 1 tassa d’arròs per persona

- ½ conill o ½ pollastre (a gust)

– 200g. de salsitxes

– ½ k. de costella de porc tallada ben petita

– 6 o 7 grans d’all

– ½ ceba

– un pot de tomàquet

– un pebrot verd

– pèsols o carxofes (segons el temps).

- Oli – sal -
- aigua dues tasses per cada tassa d'arròs.

Tallar el tall petit, i fregir en una paella amb dues si cal, quan ja estigui ros posar-lo a la paella gran que tinguis de fer l’arròs.

Sofregir els alls el pebrot i la ceba ben trinxat, quan ja estigui casi cuit posar-hi el tomàquet, deixar-ho coure. Quan estigui abocar-ho tot a la paella o cassola que es té de fer l’arròs.

Afegir-hi l’arròs i donar-hi unes voltes que s’empapi bé del sofregit, i tot seguit posar-hi l’aigua calenta Deixar-ho bullir 15 minuts ( 6 o 7 a foc fort i els altres baixar el foc) passat aquest temps apagar el foc i tapar 5 minuts abans de servir.

En el sugragir hi dona molt bon gust, 8 si agrada) una branqueta de romaní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada