VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 16 de novembre del 2010

ARRÒS AMB BOTIFARRA

 Ingredients :

- pollastre sense carcanada tallat

- 3 talls de cansalada viada

- 1 botifarra negre

- 6 o 8 salsitxes

-1 cap d’alls

- 1 tomàquet gros

- arròs

- herbes del brou
Es fa un brou amb la carcassa del
 pollastre i les herbes
 (també es pot fer amb una pastilla de brou concentrat) 
A una paella amb oli es fregeix el
 pollastre i les salsitxes i la cansalada,
 quan estigui ben ros posar-ho a la cassola 
que farem l’arròs, s’hi posen els
 alls sense pelar ,les patates tallades.

        Es fregeix el tomàquet trossos sense pelar, quan esta sofregit s’hi afegeix l’arròs se li donen unes voltes, i es posa tot a la cassola. S’hi tira el doble de brou que d’arròs i es deixa bullir 12 o 13 minuts. Aquest arròs es pot preparar el dia avants de menjar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada