VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 16 de novembre del 2010

ARRÒS DE BACALLÀ

 Imatge relacionada


Ingredients:

- 200 g. de bacallà

– 300 g. d’arròs

– 1 patata

– 1 carxofa

– 2 o 3 remets de col·liflor

– 100 g. de pèsols

– 1 porro

– 1 pebrot verd o de llauna

- 1 ceba

– 3 dents d’all

– salsa de tomàquet

– oli, sal i pebre

–uns filets de safrà

- 2 vegades i mitja el volum de l’arròs d’aigua calenta.

Desfer el bacallà que ja tindrem dessalat.
Sofregir els alls i la ceba tot trinxat 3 o 4 minuts, posar-hi totes les altres verdures i deixar-ho sofregir 5 minuts i treure- ho tot.

Posar el tomàquet i el bacallà desfet a la paella amb oli, deixar-ho sofregir una mica i posar-hi l’arròs, remenar bé i tirar l’aigua i totes les verdures, deixar-ho bullir 10 minuts a foc fort.

Fer una picada amb 1 all, el safrà i tirar per sobre l’arròs junt amb un raig d’oli, posar-ho 5 minuts al forn i deixar-ho reposar 5 minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada