Ingredients:
- 200 g. de bacallà
– 300 g. d’arròs
– 1 patata
– 1 carxofa
– 2 o 3 remets de col·liflor
– 100 g. de pèsols
– 1 porro
– 1 pebrot verd o de llauna
- 1 ceba
– 3 dents d’all
– salsa de tomàquet
– oli, sal i pebre
–uns filets de safrà
- 2 vegades i mitja el volum de l’arròs d’aigua calenta.
Desfer el bacallà que ja tindrem dessalat.
Sofregir els alls i la ceba tot trinxat 3 o 4 minuts, posar-hi totes les altres verdures i deixar-ho sofregir 5 minuts i treure- ho tot.
Posar el tomàquet i el bacallà desfet a la paella amb oli, deixar-ho sofregir una mica i posar-hi l’arròs, remenar bé i tirar l’aigua i totes les verdures, deixar-ho bullir 10 minuts a foc fort.
Fer una picada amb 1 all, el safrà i tirar per sobre l’arròs junt amb un raig d’oli, posar-ho 5 minuts al forn i deixar-ho reposar 5 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada