Ingredients
- 1 k de sardines mitjanes
– 1 got d’oli
– 1 got de vinagre bo
– 1 got de vi blanc
– 6 grans d’all
– 4 fulles de llorer
– 1 culleradeta de pebre vermell
– 10 o 12 grans de pebre negre
- sal.
Netejar les sardines i treure el cap, salar-les i posar-les ben posades a un plata quadrada que pugui anar al microones.
Posar l’oli en una paella al foc baix posar-hi els alls i el llorer, deixar-los fregir poc a poc.
Quan estiguin rossos posar-hi els grans de pebre negre, i la culleradeta de pebre vermell, remenar una mica i tot seguit posar-hi el vi i el vinagre.
Deixar que bulli 2 o 3 minuts i abocar-ho sobre les sardines (les té de cobrir).
Posar-ho a coure al microones 8 o 9 minuts, deixar-ho refredar. Quan estiguin rossos posar-hi els grans de pebre negre, i la culleradeta de pebre vermell, remenar una mica i tot seguit posar-hi el vi i el vinagre.
Deixar que bulli 2 o 3 minuts i abocar-ho sobre les sardines (les té de cobrir).
Tan es poden menjar fredes com calentes.
No s'han de fregir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada