VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 24 d’octubre del 2010

SARDINES ESCABETXADES AL MICROONES



Ingredients

- 1 k de sardines mitjanes

– 1 got d’oli

– 1 got de vinagre bo

– 1 got de vi blanc

– 6 grans d’all

– 4 fulles de llorer

– 1 culleradeta de pebre vermell

– 10 o 12 grans de pebre negre 

- sal.

Netejar les sardines i treure el cap, salar-les i posar-les ben posades a un plata quadrada que pugui anar al microones.

Posar l’oli en una paella al foc baix posar-hi els alls i el llorer, deixar-los fregir poc a poc.

 Quan estiguin rossos posar-hi els grans de pebre negre, i la culleradeta de pebre vermell, remenar una mica i tot seguit posar-hi el vi i el vinagre.

Deixar que bulli 2 o 3 minuts i abocar-ho sobre les sardines (les té de cobrir).

Posar-ho a coure al microones 8 o 9 minuts, deixar-ho refredar. 

Tan es poden  menjar fredes com calentes.

No s'han de fregir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada