- lluç o rap
– Una ceba grossa
– un tomàquet
– 6 grans de pebre
- 1/2 gotet de vi blanc
- 1/2 gotet de vi blanc
- un manadet d’herbes
( farigola, llorer, julivert)
- oli, sal.
( farigola, llorer, julivert)
- oli, sal.
Picada:
- 8 o 9 ametlles torrades
- 8 o 9 ametlles torrades
– 3 grans d’all.
- julivert
- julivert
Posar la ceba tallada fina a bullir junt amb el tomàquet, el pebre, oli i sal i les herbes.
Deixar-ho que bulli 5 minuts, i posar-hi el vi, deixar-ho un parell de minuts que s'evapori, i posar-hi el peix i la picada i que bulli 5 minuts més.
Ha de bullir molt poc, perquè el peix si bull massa, es fa dur, i sec.
Les quantitats depèn del peix que es tingui de bullir.
Deixar-ho que bulli 5 minuts, i posar-hi el vi, deixar-ho un parell de minuts que s'evapori, i posar-hi el peix i la picada i que bulli 5 minuts més.
Ha de bullir molt poc, perquè el peix si bull massa, es fa dur, i sec.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada