VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 24 d’octubre del 2010

PEIX BULLIT ( TOT EN CRU)

Ingredients:

- lluç o rap

– Una ceba grossa

– un tomàquet

– 6 grans de pebre


 - 1/2 gotet de vi blanc

- un manadet d’herbes
( farigola, llorer, julivert) 

- oli, sal.

         Picada:
- 8 o 9 ametlles torrades
– 3 grans d’all.
- julivert

Posar la ceba tallada fina a bullir junt amb el tomàquet, el pebre, oli i sal i les herbes.


 Deixar-ho que bulli 5 minuts, i posar-hi el  vi, deixar-ho un parell de minuts que s'evapori, i posar-hi el peix i  la picada i que bulli 5 minuts més.


Ha de bullir molt poc, perquè el peix si bull massa, es fa dur, i  sec.

Les quantitats depèn del peix que es tingui de bullir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada