VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 13 d’octubre del 2010

PEUS DE PORC GUISATS





INGREDIENTS:

4 Peus partits

2 cebes

4 o 5 grans d’all

Una cullerada de romesco de pot

Llar u oli

½ got de brandi

Herbes ( fer-ne 2 manadets ) llorer, sajolida, farigola, romaní.

PICADA:

Alls escalivats

Pinyons

Nous

Ametlles torrades una llesqueta de pa fregit, o 3 o 4 maries

2 pastilles de xocolata negra

Julivert

Pebre

Bullir els peus amb un manat d’herbes, i un cap d’alls. Guardar el brou.
Fer un sofregit amb la ceba,els alls, i el tomàquet, afegir-hi el brandi, el vinagre, i el romesco,i deixar-ho uns moments.

Posar els peus a una cassola,abocar-hi el sofregit a sobre, l’altre manat d’herbes, i cobrir-ho justet amb la meitat d’aigua, i la meitat de brou de coure els peus.

 Deixar-ho 10 minuts. Fer la picada, i afegir a la cassola. Deixar-ho coure 10 o 15 minuts més a foc molt suau, vigilant que no s’agafi.

( És millor fer-ho el dia abans )   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada