INGREDIENTS:
4 Peus partits
2 cebes
4 o 5 grans d’all
Una cullerada de romesco de pot
Llar u oli
½ got de brandi
Herbes ( fer-ne 2 manadets ) llorer, sajolida, farigola, romaní.
PICADA:
Alls escalivats
Pinyons
Nous
Ametlles torrades una llesqueta de pa fregit, o 3 o 4 maries
2 pastilles de xocolata negra
Julivert
Pebre
Bullir els peus amb un manat d’herbes, i un cap d’alls. Guardar el brou.
Fer un sofregit amb la ceba,els alls, i el tomàquet, afegir-hi el brandi, el vinagre, i el romesco,i deixar-ho uns moments.
Posar els peus a una cassola,abocar-hi el sofregit a sobre, l’altre manat d’herbes, i cobrir-ho justet amb la meitat d’aigua, i la meitat de brou de coure els peus.
Deixar-ho 10 minuts. Fer la picada, i afegir a la cassola. Deixar-ho coure 10 o 15 minuts més a foc molt suau, vigilant que no s’agafi.
( És millor fer-ho el dia abans )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada