-un conill
– una ceba
– un gotet de vi blanc
– un tomàquet
– un gotet de brou
– una cabeça d’alls
– llorer - oli sal i pebre.
Picada;
- ametlles torrades
- ametlles torrades
– 2 grans d’all
- nous, i pinyons
– una pastilla de brou concentrat
–ona copeta de brandi
- una culleradeta de pebre vermell
– un tomàquet cru
– el fetge del conill.
Salpebrar el conill i rostir-lo en una cassola. Quan estigui ros afegir-hi la ceba a trossos, la cabeça d’alls, el tomàquet, el llorer.
Afegir-hi el vi i el brou. Deixar-ho coure una mica.
Afegir-hi el vi i el brou. Deixar-ho coure una mica.
A part fregir el fetge del conill, i fer la picada amb tots els ingredients i afegir a la cassola.
Si poden posar bolets. Fregir-los una mica i afegir-los junt amb la picada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada