VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 d’octubre del 2010

CONILL GUISAT




Ingredients:

-un conill

– una ceba

– un gotet de vi blanc

– un tomàquet

– un gotet de brou

– una cabeça d’alls

– llorer - oli sal i pebre.

Picada;
- ametlles torrades

– 2 grans d’all

- nous, i pinyons

– una pastilla de brou concentrat

–ona copeta de brandi

- una culleradeta de pebre vermell

– un tomàquet cru

– el fetge del conill.

Salpebrar el conill i rostir-lo en una cassola. Quan estigui ros afegir-hi  la ceba a trossos, la cabeça d’alls, el tomàquet, el llorer. 

Afegir-hi el vi i el brou. Deixar-ho coure una mica.

A part fregir el fetge del conill, i fer la picada amb tots els ingredients i afegir a la cassola.
Si poden posar bolets. 

Fregir-los una mica i afegir-los junt amb la picada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada