VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 13 d’octubre del 2010

PEUS DE PORC FÀCILS





Ingredients:

- Peus partits

- nets i salats de 4 o 5 dies

– pastanagues

– ½ bitxo

– 1 cap d’alls

– una ceba

– dos tomàquets

– un manat d’herbes

– pa ratllat

– una mica de farina

– oli

- ½ copa de brandi

– alls i julivert, i llorer.

Bullir els peus amb les pastanagues, el cap d’alls – la ceba i les herbes.

Escorre’ls i cop freds, passa’ls per farina i fregir. Posa’ls a una plata d’anar al forn, que el costat del tall quedi a sobre.

(Al fons de la plata hi posarem una mica de brou de bullir-los perquè no s’enganxin) a part sofregir 4 o 5 grans d’all amb pell, llorer, quan estiguin ben rossets posar-hi el brandi.
Treure i posar en el mateix oli el tomàquet amb una mica de sal i de sucre, (si el tomàquet és de pot ja no fa falta posar-hi sucre)

És tira el tomàquet sobre els peus, si espolsa all i julivert, i el pa ratllat. Posar-los al forn 10 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada