INGREDIENTS PER EL BROU
Brou de peix, ( espines o cap de rap)
- pastanaga -
- una ceba
- un tomàquet
- una branqueta d'api
- un ramet de julivert
- llorer - sal - i pebre.
Fer el brou de peix amb espines o cap de rap, i tots els ingredients.
INGREDIENTS PER EL SOFREGIT.
- 500 gr. De fideus del Nº 2 per 6 persones :
- 1/2 k. de sèpia
- un pebrot verd
- un pot de salsa de tomàquet
- una ceba.
- pèsols
- alls - sal - oli - pebre.
Enrossir els fideus
Sofregir sípia, pebrot verd, com si fessis arròs, afegir-hi salsa de tomàquet, i els alls trinxats , afegir-hi pèsols. Afegir-hi el brou, i quan bulli posar-hi els fideus que ja tindrem enrossits. Deixar-los un moment i posar-los al forn 10 – o – 12 minuts
Servir-ho amb all i oli que sigui ben fort.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada