VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 21 d’octubre del 2010

MACARRONS AMB BEIXAMEL







Ingredients:

- 1/2 k. de macarrons

100 g. formatge ratllat parmesà

– 100g. de emental



200 g. de bacon o pernil

–tomàquet fregit
BEIXAMEL
-- ceba

– farina

– llet

 –  mantega i sal.
Bullir els macarrons.
Amb la mantega sofregir el bacon i treure’l, posar-hi  la ceba ratllada sense deixar que es faci rossa, afegir-hi farina, deixar-la coure una mica remenant perquè no es cremi, posar-hi la llet i la meitat de cada formatge.
Barrejar la  salsa de tomàquet amb els macarrons.

Untar una safata amb mantega, i posar-hi la meitat des macarrons, la meitat del bacon i la meitat de la beixamel, posar-hi l’altre meitat de macarrons i la resta d’ingredients, espolsar-hi el formatge ratllat restant i posar-ho al forn a gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada