Ingredients:
- 1 ceba
– 2 pastanagues
– 1 pebrot verd
– 1 pebrot vermell
– 1 albergínia
– 1 carbassó petit
– 100g. de pèsols
- 50 g de formatge blau
– ½ l. de llet
– 3 cullerades de farina
– mantega
– sal, i pebre.
- 2 ous
– farina de galeta
- oli.
Posar la mantega al foc i estofar la ceba filetejada, afegir-hi tota la verdura tallada a quadrets. Tapar la paella i deixar que cogui 10 minuts.
Afegir-hi la farina,donar-hi unes voltes perquè es cogui una mica i posar-hi la llet, i el formatge blau esmicolat. Salpebrar i deixar-ho coure fins que s’hagi espessit, uns 10 minuts (si fa falta si pot afegir una mica més de llet)
Posar-ho a una safata a refredar si pot ser tota la nit. Fer les croquetes i fregir amb oli. Aquestes croquetes també es poden fer amb caldo de bullir verdures.
Afegir-hi la farina,donar-hi unes voltes perquè es cogui una mica i posar-hi la llet, i el formatge blau esmicolat. Salpebrar i deixar-ho coure fins que s’hagi espessit, uns 10 minuts (si fa falta si pot afegir una mica més de llet)
Posar-ho a una safata a refredar si pot ser tota la nit. Fer les croquetes i fregir amb oli. Aquestes croquetes també es poden fer amb caldo de bullir verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada