Ingredients:
- molla de pa
– 1 got de llet
– 100 g . de pernil trinxat
– 1 ceba
– farina de galeta
- oli sal
- pebre - i julivert
- 2 ous
Fregir el pa ben ros per els dos costats, posar-lo a un vol i remullar-lo amb la llet, i xafar-lo ben xafat.
Sofregir la ceba i quan estigui cuita ( no rosa ) posar-hi el pernil trinxat, i el julivert, afegir-hi el pa remullat i l’ou, salpebrar tenint cura ja que el pernil és salat.
Deixar-ho refredar, i fer les croquetes, passar-les per farina, ou farina de galeta i fregir – les amb l’oli ben calent.
Sofregir la ceba i quan estigui cuita ( no rosa ) posar-hi el pernil trinxat, i el julivert, afegir-hi el pa remullat i l’ou, salpebrar tenint cura ja que el pernil és salat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada