VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 d’octubre del 2010

CONILL AMB SUQUET


INGREDIENTS.

Agafar un conill 

un tomàquet trossejat

una ceba

una cullerada de llar

un cap d’alls

una pastanague

un rajet de brandi

un torç d’api

 oli - sal - pebre

Agafar el conill tallat no gaire gros,sapebrar-lo  agafar una cassola amb oli i una cullerada de llar,i quan l’oli sigui calent passar-hi el conill, donar-hi unes voltes i afegir-hi la ceba trossejada, un torç d’api , un tomàquet trossejat, un cap d’alls i una pastanague, deixar-ho cinc minuts i posar-hi un rajet de brandi. 

Una vegada cuit, treure els tall i posar-los amb un plat o a un altre cassola, passar les verdures pel pimer i col.lar-ho sobre el conill i deixar-ho coure cinc minuts més

       Si es vol s’hi poden posar bolets que ja haurem passat per la paella ,o també si poden posar,  cargols, pèsols o carxofes que pimer fregirem una mica

        Si veus que queda massa espès i es podria enganxar , afegir-hi, brou o aigua, rectificar de sal si és necessari .

Sempre que feu algun guisat posar-hi un os petit de pernil, que li dona un gust més bo.

 Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada