INGREDIENTS.
Agafar un conill
un tomàquet trossejat
una ceba
una cullerada de llar
un cap d’alls
una pastanague
un rajet de brandi
un torç d’api
oli - sal - pebre
Agafar el conill tallat no gaire gros,sapebrar-lo agafar una cassola amb oli i una cullerada de llar,i quan l’oli sigui calent passar-hi el conill, donar-hi unes voltes i afegir-hi la ceba trossejada, un torç d’api , un tomàquet trossejat, un cap d’alls i una pastanague, deixar-ho cinc minuts i posar-hi un rajet de brandi.
Una vegada cuit, treure els tall i posar-los amb un plat o a un altre cassola, passar les verdures pel pimer i col.lar-ho sobre el conill i deixar-ho coure cinc minuts més
Una vegada cuit, treure els tall i posar-los amb un plat o a un altre cassola, passar les verdures pel pimer i col.lar-ho sobre el conill i deixar-ho coure cinc minuts més
Si es vol s’hi poden posar bolets que ja haurem passat per la paella ,o també si poden posar, cargols, pèsols o carxofes que pimer fregirem una mica
Si veus que queda massa espès i es podria enganxar , afegir-hi, brou o aigua, rectificar de sal si és necessari .
Sempre que feu algun guisat posar-hi un os petit de pernil, que li dona un gust més bo.
Bon profit
Sempre que feu algun guisat posar-hi un os petit de pernil, que li dona un gust més bo.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada