INGREDIENTS
- 1k. de conill
-- 150 ml de moscatell
– 1 canó de canyella
– 30 gr. d’avellanes
– 1 llesqua de pa torrat o fregit
– 2 grans d’all
– 2 claus
– pebre negre en gra
-- julivert
– oli, sal, i pebre
Tallar el conill, i salpebrar’l i fregir-lo.
Mentrestant, fer una picada amb els alls, les avellanes, el pa torrat, el julivert, i una mica de sal. Un cop feta afegir-hi el moscatell, barrejar-ho be i posar-ho a la paella del conill. Cobrir-ho d’aigua, afegir-hi la canyella i el pebre en gra, i deixar-ho coure 20 minuts.
Mentrestant, fer una picada amb els alls, les avellanes, el pa torrat, el julivert, i una mica de sal. Un cop feta afegir-hi el moscatell, barrejar-ho be i posar-ho a la paella del conill. Cobrir-ho d’aigua, afegir-hi la canyella i el pebre en gra, i deixar-ho coure 20 minuts.
Treure el conill i apujar el foc per reduir la salsa. (Te de quedar espessa, )
Servir el conill acompanyat de la salsa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada