VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 d’octubre del 2010

CONILL AMB MOSCATELL


 

INGREDIENTS 


- 1k. de conill

-- 150 ml de moscatell

– 1 canó de canyella

– 30 gr. d’avellanes

– 1 llesqua de pa torrat o fregit

– 2 grans d’all

– 2 claus

– pebre negre en gra

-- julivert

– oli, sal, i pebre

     Tallar el conill, i salpebrar’l i fregir-lo. 

Mentrestant, fer una picada amb els alls, les avellanes, el pa torrat, el julivert, i una mica de sal. Un cop feta afegir-hi el moscatell, barrejar-ho be i posar-ho a la paella del conill. Cobrir-ho d’aigua, afegir-hi la canyella i el pebre en gra, i deixar-ho coure 20 minuts.

         Treure el conill i apujar el foc per reduir la salsa. (Te de quedar espessa, )

Servir el conill acompanyat de la salsa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada