Ingredients :
Aquesta recepta es pot fer amb l’olla a pressió :
- 1 conill gros
– 2 cebes
– 4 o 5 grans d’all
– 2 tomàquets madurs
– 1 cullerada de farina
– ½ got de conyac
– 1 ampolla de ¼ de cervesa
- un manadet d’ herbes ( farigola, sajolida, i llorer )
- oli, sal, i pebre.
Trinxar la ceba i els alls i posar-ho amb oli a la olla. Afegir-hi els tomàquets rallats, deixar uns moments perquè es cogui una mica el tomàquet i posar-hi el conill tallat i salpebrar, i les herbes.
Deixar que agafi color i posar-hi la farina deixar-ho 2 o 3 minuts, posar-hi el brandi i la cervesa . tapar l’olla i quan comenci a xiular deixar-la 8 o 10 minuts. Un cop cuit treure’l passar la salsa pel mini pimer, i servir el conill amb la salsa per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada