- 1 Conill
– 1 pot de bolets
– 2 tomàquets madurs
– 2 cebes
– 1 cap d’alls
– 1 got de vi blanc
– ½ got de brandi
– oli, sal, pebre
-- un manat d’herbes :
sajolida, llorer, farigola.
sajolida, llorer, farigola.
Per la picada :
- 3 galetes maries
- 6 avellanes, i 6 ametlles torrades
- 2 nous o un pessic de pinyons
-3 grans d’all.
– A una paella fregir el conill ,quan estigui ros passar-lo a una cassola amb l’oli de fregir-lo i trinxar-hi la ceba i la meitat dels alls , els bolets i les herbes. Deixar-ho coure uns minuts a foc fort i afegir-hi el vi i el brandi.
A part, amb la ceba, els alls i el tomàquet que queden fer un sofregit , i mentre ,fer la picada . Un cop fet el sofregit barrejar-ho amb la picada i escampar-ho per sobre el conill.Deixar-ho coure 15 minuts més a foc fluix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada