VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 6 d’octubre del 2010

CONILL AMB BOLETS - 1

Imatge relacionada


Ingredients:

- 1 Conill

– 1 pot de bolets

– 2 tomàquets madurs

– 2 cebes

– 1 cap d’alls

– 1 got de vi blanc

– ½ got de brandi

– oli, sal, pebre

-- un manat d’herbes : 
sajolida, llorer, farigola.

     Per la picada : 

- 3 galetes maries

- 6  avellanes, i 6  ametlles torrades

- 2 nous o un pessic de pinyons

-3 grans d’all.

–       A una paella fregir el conill ,quan estigui ros passar-lo a una cassola amb l’oli de fregir-lo i trinxar-hi la ceba i la meitat dels alls , els bolets i les herbes. Deixar-ho coure uns minuts a foc fort i afegir-hi el vi i el brandi.
             A part, amb la ceba, els alls i el tomàquet que queden fer un sofregit , i mentre  ,fer la picada . Un cop fet el sofregit barrejar-ho amb la picada i escampar-ho per sobre el  conill.

 Deixar-ho coure 15 minuts més a foc fluix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada