VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de setembre del 2010

SEQUES AMB CLOÏSSES







INGREDIENTS:

 250 G, de mongetes cuites

 500g, de cloïsses  petites
 
1 ceba grossa; 2 grans d’all

 llorer; ½ got de vi blanc
 
8 cullerades d’oli
 
3 tomàquets madurs

         Bullir les mongetes i guardar-ne el suc. Rentar les cloïsses i deixar-les amb aigua i sal, perquè treguin la sorra. En una paella sofregir la ceba trinxada, els alls i el llorer, quan ja estigui Roset afegir-hi el tomàquet, trinxat i pelat sense llavors, deixar-ho coure una mica i afegir-hi el vi.

Obrir les cloïsses a foc viu junt amb el julivert
         Agafar una cassola de fang i barrejar-ho tot, posar-ho  5 minuts al forn (s’hi fa falta afegir-hi una mica de suc de bullir les mongetes ) espolsar-hi julivert per sobre i servir 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada