INGREDIENTS:
- Mongetes seques cuites
– formatge tendre a daus petits
(que no sigui fresc perquè és massa desipat )
(que no sigui fresc perquè és massa desipat )
– 2 carquinyolis per persona
- tomàquet pelat i tallat a daus
– una llauneta d’anxoves tallades
– ou dur picat
– oli – vinagre
– pebre i sal
– oli – vinagre
– pebre i sal
Bullir les mongetes, i un cop fredes, ja es poden amanir.
Barrejar-ho tot menys els carquinyolis i deixar-ho a la nevera 3 –o- 4 hores.
Mitja hora avant de servir picar els carquinyolis mal picats que quedin del format d’un cigró i escampar-ho per sobre les mongetes i servir
Barrejar-ho tot menys els carquinyolis i deixar-ho a la nevera 3 –o- 4 hores.
Mitja hora avant de servir picar els carquinyolis mal picats que quedin del format d’un cigró i escampar-ho per sobre les mongetes i servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada